fbpx

Furtună, ceață sau curcubeu? Fenomenul meteo care îți reprezintă zodia

Fiecare dintre noi are un caracter deosebit și obiceiuri unice. Unii sunt reci ca și vântul de toamnă, iar alții colorați ca ziua de primăvară. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fără îndoială, astrele știu despre noi mai multe decât ne putem închipui. Acestea spun că fiecare nativ ar putea fi asociat cu un fenomen meteo. Vezi mai jos care dintre ele te reprezintă pe tine.

Berbecii seamănă mult cu furtunile de vară. Într-o singură zi ai parte de soare, căldură excesivă, vânt și ploaie cu fulgere, apoi iar soare.

Pentru Tauri cel mai apropiat element natural este o rafală de grindină. Exact când totul părea liniștit, aceștia se satură să mai aștepte și aruncă cu pietre în toate părțile.

Gemenii sunt ca o zi de primăvară: mofturoși, schimbători și reci. Atunci când energia le scade – încep să devină ușor iritabili.

Racii seamănă cu ceața care se retrage de prin văi dimineața. Mereu discreți, delicați și atenți să nu facă rău nimănui, racii pot fi o ceață călduță, care vestește o zi frumoasă, sau una rece, care vestește o toamnă lungă.

Leii sunt ca zilele cu caniculă. Vraja lor poate duce la arderi și daune masive pentru cei care se apropie prea mult.

Fecioarele sunt ca ploaia de primăvară. Uneori pot să nu îți placă sau să te facă să nu te simți confortabil, dar sunt necesare.

Balanţele seamănă cu o zi de mai sau iunie. Nu este nici prea caldă, nici prea rece, nici prea mult soare, dar nici prea mulți nori, iar undeva departe există și un curcubeu.

Scorpionii sunt asemeni unui viscol în miez de iarnă, sau cu o ploaie rece de noiembrie. Îți intră pe sub piele și te îngheață până în cel mai adânc loc al sufletului tău.

Săgetătorii seamănă cel mai mult cu o zi de vară târzie. Vântul a început să bată tare, dar briza este plăcută.

Capricornii sunt ca o dimineață de iarnă în ianuarie. Cerul este senin cristal, totul este acoperit de gheață, iar natura încremenește.

Vărsătorii sunt ca o furtună urmată de inundații. Chiar dacă știi că vei trece peste momentul critic, urmările vor fi aproape întotdeauna la fel de rele ca momentul de criză.

Peștii seamănă cel mai mult cu o zi de toamnă în care plouă cu soare. Știi că totul va fi bine, dar nu poți să nu simți picăturile reci care se strecoară pe sub haine.

Articole asemănătoare

Back to top button