fbpx

foto | Weekend plin de culoare, distracție și muzică bună! ZUGO îți „șoptește” unde îți poți petrece timpul frumos alături de prieteni și familie

Pentru o viață sănătoasă, omul are nevoie de râs și multă voie bună. Se știe deja că adrenalina și extazul dizolvă prezența stresului, a nervilor și a tristeții. Ca de fiecare dată, ZUGO ți-a pregătit în zi de vineri o listă cu evenimente pentru acest weekend. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 16 noiembrie

11:00 – Dog Show În programul evenimentului sunt prezentări spectaculoase, concursuri cu animale instruite și multe jocuri interesante.

12:00 – iChemist Înscrie-te la concursul care aduce olimpiada internațională la tine acasă. iChemist nu este un concurs obișnuit de chimie, este competiția care îți stimulează ingeniozitatea și creativitatea, unde afli lucruri noi despre chimie și descoperi lumea cu alți ochi.

12:30 – Self love„Grow Me Up” organizează un training despre încrederea în sine, care va avea loc la cafeneaua Mood Cup Coffee. Evenimentul va fi divizat în două părți. În prima parte se va discuta despre frumusețea interioară și mai exact încurajarea participantelor să aibă mai multă încredere în sine, iar în a doua parte- despre frumusețea exterioară: îngrijirea feței și alimentația corectă. Pentru a participa, este nevoie de completarea acestui formular de înscriere.

18:00 – Social NightVolFun vine cu un eveniment caritabil exclusiv, în cadrul căruia vor avea loc discuții despre bullying și se vor juca diverse jocuri. Toată suma strânsă va fi donată unei familii care are nevoie de ajutor.

19:00 – CinePOLSKA  Filmul „Dolce fine giornata”, în care joacă legendara actriță poloneză Krystyna Janda, va deschide Festivalul de Film Polonez CinePOLSKA la Chișinău. Evenimentul va avea loc la cinematograful Odeon, în perioada 13-17 noiembrie 2019. Intrarea la proiecții va fi liberă.

Duminică, 17 noiembrie 

10:30 – Beauty Day by Mary Kay – Într-o atmosferă confortabilă, cu o ceașcă de cafea sau ceai aromat, veți afla totul despre noutățile și tendințele Toamnei de Aur, multă informație interesantă de la Beauty experți, posibilitatea de a participa la loterie și de câștiga multe premii frumoase. Toți doritorii sunt așteptați la Bristol Central Park Hotel.

11:00 – Festivalul Național de Teatru Social – Finala Festivalului Naţional de Teatru Social va aduna 15 echipe de tineri din diferite localităţi ale ţării care vor prezenta scene de teatru social pe teme legate de necesitatea educaţiei sexuale în şcoli, prevenirea şi combaterea fenomenului discriminării şi violenţei sub orice aspect.
12:00 – Fairytale Storytelling Veți avea parte de o prezentare a cursului despre cum să scrieți corect un basm sau să colectați o poveste interesantă. Cursul în sine este conceput pentru cei care doresc să afle cum sunt aranjate basmele, cum să inventeze și să-și scrie propriile. Doritorii vor analiza toate tipurile principale de basme, genuri, structuri, strategii.

15:00 – Campionatul Ce? Unde? Când? Jocul are loc la Institutul Național de Cercetări Economice (Chișinău, str. Ion Creangă 45). Echipele sunt așteptate începând cu 14:30, iar prima întrebare va fi citită la 15:00.

22:00 – Students Night Out Pentru doritorii de muzică bună și dtrscție până în zori, acesta este evenimentul perfect. Tinerii sunt așteptați la Rust Cafe, sectorul Ciocana.

 

 

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button