fbpx

foto | Vrei să informezi și să fii informat corect? Înscrie-te la școala de vară Media Camp și cunoaște mai bine lumea jurnalismului

Dacă ești interesat de jurnalism și cum funcționează întregul sistem mass-media, nu rata șansa de a afla mai multe despre știri false, manipulare sau trolli, la școala de vară Media Camp, ediția a IV-a.

Împreună cu formatorii de la Centrul Media pentru Tineri, timp de patru zile, cei peste 30 de participanți vor lucra și vor discuta despre fotografie și video, despre fake news, despre surse media, jurnalism civic și social media. De asemenea, tinerii vor juca Media Quiz, joc offline de educație media.

„Media Camp a însemnat un mix de amintiri magice, unde granița dintre util și plăcut nu exista. M-am distrat învățând lucruri practice. Dacă vrei să afli cum funcționează presa, cum se realizează un reportaj, cum să faci diferența dintre o știre adevărată și una falsă, atunci Media Camp este pentru tine”, a spus Răzvan Chirița, participant la ediția a doua a școlii de vară.

La Media Camp se poate înscrie orice doritor care are vârsta cuprinsă între 16 și 19 ani.

„Media Camp a avut un rol decisiv în alegerea facultății pe care urma să o fac. Am legat prietenii frumoase, am acumulat cunoștinte și am avut parte de zile productive. După Media Camp am devenit mai încrezătoare în forțele mele și am înțeles că jurnalismul e ceea ce vreau să învăț”, a declarat Mădălina Guștiuc, participantă în cadrul primei ediții.

În acest an, școala de vară se va desfășura în perioada 25-28 iunie, în zona Vadul lui Vodă.

Costurile pentru alimentare, cazare și instruire sunt asigurate de către organizatori.

Nu ezita să completezi formularul până pe 3 iunie pentru a merge într-o „călătorie” de neuitat în lumea mass-mediei.

Articole similare

Close