fbpx

foto, video | Un model de la noi, actriță într-un nou serial Netflix. Ipostaza provocatoarea în care s-a filmat Alexandrina Țurcan

Modelul de la noi, Alexandrina Țurcan, s-a filmat în noul serial produs de Netflix „Emily in Paris”. Aceasta apare într-un episod, într-o ipostază deosebit de provocatoare, și anume defilând dezbrăcată pe un pod extrem de popular din Paris.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alexandrina a făcut o postare pe pagina sa de Instagram. Moldoveanca a publicat câteva fotografii din timpul filmărilor și a scris următorul mesaj:

„Scurtul meu rol din serial a fost o experiență nemaipomenită. Vă rog să nu îi arătați mamei mele ultima fotografie, în caz contrar ar putea suferi un atac de cord (din fericire ea nu are cont de Netflix)”.

Tânăra a încheiat descrierea cu un sfat pentru domnișoare: „Fetelor, mergeți la școală, luați o diplomă și găsiți-vă un job real. De altfel „veți sfârși” ca mine. Să defilați dezbrăcate pentru o producție Netflix”, a scris Alexandrina.

Emily in Paris este un serial american de comedie-dramă, creat de Darren Star. Personajul principal din producție este Emily, o americană care se mută la Paris pentru o oportunitate de muncă și o viață mai bună. Acolo se luptă pentru a obține succes la locul de muncă, în timp ce caută dragostea și trăiește incidente atunci când educația ei „plictisitoare” din Midwest este în conflict cu cultura pariziană.

Articole asemănătoare

Back to top button