fbpx

foto, video | Și-au amintit de copilărie, avându-i „alături” pe urmașii actoriei. Modul ingenios prin care artiștii Teatrului Eugene Ionesco au sărbătorit 1 iunie

Astăzi, 1 iunie, este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului – motiv de bucurie pentru oricine, chiar și pentru copiii deja mari! Ziua a fost marcată frumos și de către artiștii Teatrului Național Eugene Ionesco. Aceștia au transmis mesaje originale de felicitare, au recitat poezii, și-au amintit de copilărie, dar și au provocat „urmașii actoriei” să răspundă la câteva întrebări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dragi copii, să fiți fericiți și să nu încetați să visați, căci visele pot deveni realitate. Să vă bucurați de fiecare clipă și să iubiți necondiționat, așa cum doar voi știți a face. Iar noi, adulții vă vom proteja și vă vom purta de grijă. Vă mulțumim că ne învățați zi de zi cum să apreciem lumea din jur și cum putem fi fericiți de la orice lucru. La mulți ani! Actorii Teatrului Național Eugene Ionesco vă aduc sincere felicitări!” – a transmis TEI.

Și micii actori au venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! În acest video veți afla ce este teatru în viziunea celor mici, ce trebuie să facă adulții ca să fie fericiți și de ce este important să mâncăm multe dulciuri.

Să răscolim prin copilăria actorilor Teatrului Național Eugene Ionesco! Istorii amuzante și profesiile dorite!

 

Păstrează copilul din tine! 🙂

CITEȘTE ȘI:

foto | Le recunoști? Câteva vedete și-au amintit de vremea când erau „de-o șchioapă” și au povestit întâmplări hazlii din copilărie

foto | Explozie de fotografii, mesaje înduioșătoare și pupici. Cum și-au felicitat vedetele copiii de ziua lor?

Articole asemănătoare

Back to top button