fbpx

foto, video | Momentul emoționant în care Valerie’s Food și soțul ei au aflat dacă vor avea un băiețel sau o fetiță. Cuplul a optat pentru o petrecere gender reveal

Valeria Țurcan și soțul ei au aflat că urmează să devină părinții unui băiețel. Cei doi au optat pentru o petrecere gender reveal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși cuplul nu a știut sexul copilului până astăzi, Valeria a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că „a simțit” că urmează să devină mămica unui băiețel.

Gender reveal este o petrecere organizată de rudele și prietenii apropiați ai unor viitori părinți. Aceștia află sexul copilului prin intermediul unei „cutii surpriză”, plină cu baloane pe care scrie „fetiță” sau „băiat”.

„De la început am simțit că e băiat, nu credeam că acest simț poate fi atât de puternic. Recunosc că mereu am visat să am primul copil băiat, al doilea fată și al treilea nu contează. Dar până la urmă am realizat că o să fiu fericită de copiii noștri indiferent ce gen vor fi”, a scris Valeria pe pagina sa de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Mă bucur nespus de mult că în această zi ne-au fost aproape cele mai dragi și sincere persoane. Vă mulțumim din suflet pentru tot suportul și grija voastră🤍 #genderreveal

Публикация от Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Articole asemănătoare

Back to top button