fbpx

foto, video | Încă nu te-ai decis ce să faci în weekend? Vino cu familia să participi la cele mai distractive activități de la Vatra

În perioada 22-23 iunie, Complexul Etno-Cultural VATRA organizează cele mai distractive starturi vesele pentru copii și părinți în cadrul Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tradițiile și obiceiurile se transmit din familie în familie, iar activitățile comune sunt mereu o bucurie pentru toți. Pentru acest festival, organizatorii au pregătit o serie de activități unde micuții alături de părinții lor se vor putea bucura de o atmosferă degajată și cu zeci de activități.

Timp de două zile, vor evolua mai multe ansambluri folclorice din Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia și Bulgaria, precum și interpreți de muzică populară, care își vor da întâlnire pe scena mare într-un recital de cântece și dansuri tradiționale.

Organizatorii au pregătit pentru vizitatori un program muzical folcloric, concursuri, mai multe spectacole, o expoziție dedicată zestrei, un show culinar de bucate tradiționale pe vatră și o seară cu muzică de chitară și voci tinere.

Special pentru cei mici va fi organizată o zonă cu face pating, topogane, activități de logică, sportive și multe altele. Intrarea în cadrul festivalului este gratuită pentru copii până la 12 ani, iar ceilalți pot achiziționa bilete de la: Afisha.md, Fest.md sau iTicket.

De asemenea, noaptea dintre 22 și 23 iunie, se preconizează a fi cea mai scurtă din această vară, dar la VATRA va putea fi petrecută cu un program inedit, cu foc de tabără și muzică bună. Totodată, pentru doritori de a petrece o noapte sub cerul liber vor fi pregătite zone de odihnă cu tot ce este necesar pentru camping.

Articole asemănătoare

Back to top button