fbpx

foto, video | Coroana Miss Rusia, „cucerită” de către o tânără de 20 de ani: „Parcă ar fi un vis, totul e ca într-un basm”

Rusia și-a desemnat reprezentanta frumuseții în cadrul concursului „Miss Rusia 2019”. Finala a fost organizată sâmbătă seara, la Moscova, iar cea care a cucerit inimile și atenția publicui, dar și a juraților, este participanta Alina Sanko.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra norocoasă, care a luptat până la capăt pentru acest titlu, are 20 de ani și este din Azov. Vestea că este învingătoarea concursului i-a oferit emoții de nedescris concurentei. Fericirea a putut fi citită pe chipul ei, dar și în mesajul împărtășit pe pagina sa de Instagram.

„Dragii mei! Nu pot să exprim în cuvinte cât de fericită sunt! Eu încă mai cred că este un vis… Totul este ca un basm. Vă mulțumesc tuturor pentru susţinere. Vă iubesc pe toţi foarte mult”, a mărturisit Miss Russia 2019.

În cadrul concursului, sprijinit de Ministerul Culturii din Rusia, organizatorii au oferit celei de pe locul I o coroană din aur alb, cu pietre prețioase și perle, dar și un premiu bănesc în valoare de trei milioane de ruble. Menționăm că finalistele concursului pot reprezenta Rusia la „Miss World„ și „Miss Universe”.

Foto: Stalkram

Articole asemănătoare

Back to top button