fbpx

foto, video | Au primit flori, bijuterii și cele mai frumoase picturi de la copilașii lor. Cum au sărbătorit cele mai cunoscute femei din țară ziua de 8 martie?

Ziua Internațională a Femeii nu a trecut neobservată pe lângă vedetele autohtone. Acestea au făcut mai multe postări pe rețelele de socializare și le-au împărtășit urmăritorilor emoțiile pe care le-au trăit de 8 martie.

Jurnalistele, modelele și artistele din Moldova nu au ezitat să se laude și cu cele mai frumoase cadouri pe care le-au primit de la oameni dragi, prieteni și admiratori. Unele dintre ele au avut parte de surprize sub formă de bijuterii, altele au primit buchete, cineva a pornit în călătorii, iar mămicile vedete s-au ales și cu picturi adorabile de la cei mai mici și fideli fani.

Vedeți mai jos cum a fost marcată Ziua Internațională a Femeii de câteva dintre cele mai cunoscute doamne și domnișoare din țară.

Foto: Lilu Ojovan via Instagram
Foto: Jasmin via Instagram
Foto: Angela Gonța via Instagram
Foto: Natalia Morari via Instagram

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️🎉

O postare distribuită de 𝓐𝓷𝓪𝓼𝓽𝓪𝓼𝓲𝓪 𝓕𝓸𝓽𝓪𝓬𝓱𝓲 🖤💙💚💛 (@anastasia_fotachi) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Băieții noştri au avut grijă să ne facă ziua de muncă încărcată… cu flori. 😊❤🌷🌷🌷

O postare distribuită de Sorina Obreja (@sorina.obreja) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu știu dacă mâine o să am wifi. De asta îmi fac datoria de azi))) Dragile mele Femei, vă felicit din toată inima. Să aveți grijă de sufletul vostru, să vă repetați mereu în gând și gura mare, daca va fi cazul- că sunteți frumoase, deștepte, unice. Că poți cu două mâini și o gâță împletită în frunte, să-ți construiești drumul. Unul numai al tău, cu oameni buni, puhavi și plini de viață. Să zâmbiți la fiecare ofensă primită, iar atunci când limita se întrece, să poți trimite tare și respicat, la rădăcini. Să visați, să munciți, să credeți, să creați….. și să nu uitați niciodată că: “ Femeia din tine, trăiește exact cât vrei tu”! Și da, să nu aveți așteptări niciodată de la nimeni. Nu ne suntem datori unui altuia absolut cu nimic. Crede în tine și propriile forțe👌

O postare distribuită de #Zâmbărele / VictoriaRoșca (@zambarele) pe

Articole similare

Close