fbpx

foto | Veste neașteptată în showbizul american. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit

Presa de peste ocean vuiește după ce vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit s-a răspândit rapid în mediul online. Informația a fost confirmată de oamenii din anturajul celor doi, însă până la moment, niciunul dintre protagoniști nu a făcut declarații publice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această veste vine la scurt timp după zvonurile potrivit cărora Rodriguez ar fi înșelat-o pe Lopez cu Madison LeCroy, o tânără vedetă de reality show. Luna trecută însă, femeia a declarat pentru Page Six că „el nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu au comentat pe marginea acestui subiect, însă niciunul nu s-a abținut de la postările pe rețelele de socializare.

Diva a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie rară cu fostul ei soț, care o îmbrățișează pe fiica lor. Imaginea e însoțită de următorul mesaj: „Când ești tristă, dar mami și tati sunt cu tine. Te iubesc! Sunt mândră de tine”. 

De asemenea, A Rod a postat o fotografie cu el pe un iaht, în Miami, la care a comentat: „Nu mă luați în seamă. Îmi fac un selfie pe iaht. Voi ce planuri de weekend aveți?”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alex Rodriguez (@arod)

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, fost jucător profesionist de baseball, s-au logodit în timpul unei vacanţe în Bahamas, după cum au anunţat chiar cei doi pe contul de Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button