fbpx

foto | Ultimele zile de magie. Ascultă-i pe Alex Calancea Band și admiră Târgul de Crăciun în haine albe

Ce poate fi mai frumos decât un orăşel de iarnă peste care s-a aşternut cea mai pufoasă plapumă de zăpadă? Târgul de Crăciun în „straie albe” e de neratat în aceste zile. Unde mai pui că magia sărbătorilor e pe sfârşite?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Şi cum finalul încununează opera, organizatorii Târgului au pregătit un program special:

Ultima şansă de a intra în cursa pentru premii generoase
Sărbătorile de iarnă sunt incomplete fără cadouri, iată de ce în ultima zi a târgului organizatorii vor face totalurile Tombolei de Crăciun. Marea extragere va culmina cu anunţarea a 6 câştigători, care se vor alege cu un televizor, două tablete și trei smartphone-uri. Mai ai câteva zile la dispoziţie ca să ajungi în orăşelul de poveste, să completezi un bilet special pe care îl poți primi de la Căsuța lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, Roata Panoramică sau de la comercianți.

Tot ce trebuie să faci este să-l completezi cu datele tale personale și să-l arunci în urna pentru tombolă, amplasată în fața scenei principale din scuarul Palatului Național. Află dacă norocul a fost de partea ta pe 15 ianuarie, începând cu ora 18.00.

Concerte memorabile, pe final de târg
În ultimele zile ale Târgului de Crăciun din capitală, pe scena mare va ninge cu vedete! Astăzi ne simţim părtaşi la o adevărată nebunie muzicală controlată cu Alex Calancea Band, „LUPII” și DJ Nad. Concertul începe la ora 18.00.

Maraton de filme şi desene animate pentru întreaga familie
Târgul de Crăciun îţi oferă o porţie de filme şi desene animate cât pentru tot anul! Zilnic, pe ecranul de pe scena mică vor rula câte 4-5 producţii, potrivite pentru toate gusturile şi vârstele. Vino la târg în weekend, alături de cei mici, ca să urmăriţi peripeţiile animalelor din epoca de gheaţă, drumul unui micuţ, dar ambiţios avion de munci agricole către show-urile aeriene, precum şi a unui băieţel care vrea să devină cel mai bun jucător de hochei şi multe alte pelicule care ne fac mai buni, mai curajoşi, mai zâmbitori.

Cireaşa de pe tort este una dintre ultimele producţii Netflix – un film de la creatorul „Singur acasă” și „Harry Potter”: „Cronicile Crăciunului”. Vei avea ocazia să ţii pumnii unui Moş Crăciun voinic şi curajos, interpretat de brutalul Kurt Russel. Filmul va rula duminică seara.

„Crezi că Târgul de Crăciun nu te mai poate surprinde? Luni începem săptămâna în forţă, cu un concert de muzică rock! Pe scena mare vor urca băieţii de la „Gândul Mâţei” şi vor topi zăpada cu riff-uri de chitară”, adaugă organizatorii.

Magia celei de-a doua ediții a Târgului de Crăciun poate fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button