fbpx

foto | The Weeknd ar fi într-o relație cu prietena fostei sale iubite. Cei doi, surprinși la o cină romantică

The Weeknd a fost surprins la o cină romantică cu prietena fostei sale iubite Bella Hadid, stârnind din nou zvonuri despre o posibilă relație. Nu este prima dată când cei doi au ieșit împreună după despărțirea celebrului cântăreț de modelul american, scrie profm.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Artistul în vârstă de 31 de ani și Simi Khadra, în vârstă de 29 de ani, s-au afișat pentru prima dată împreună în aprilie anul trecut, atunci când au stârnit controverse despre o posibilă relație.

Ulterior, cei doi au negat că ar fi ceva mai mult între ei, însă zilele trecute aceștia au fost surprinși luând o cină romantică la elegantul hotel Sunset Tower din West Hollywood, Los Angeles. The Weeknd a făcut tot posibilul să pară ocupat în timp ce ieșea rapid din hotel, în timp ce Simi îl urma îndeaproape.

Foto: Daily Mail

Bella Hadid a rupt orice legătură atât cu prietena ei Simi Khadra, cât și cu fostul ei iubit, după ce au apărut primele zvonuri despre relația lor anul trecut.

Simi face parte dintr-o trupă cu sora ei Haze Khadra, cunoscută sub numele de Simi And Haze, iar perechea și-a lansat propria afacere SIMIHAZE BEAUTY anul trecut. Luna trecută, cele două au fost văzute la petrecerea de lansare a albumului The Weeknd la Delilah din West Hollywood, stârnind zvonuri noi despre o poveste de dragoste, scrie Daily Mail.

The Weeknd a avut o relație cu modelul Bella Hadid începând cu 2015, iar de atunci a urmat o poveste de dragoste cu despărțiri și împăcări. Aceștia au rupt legătura în 2016, iar un an mai târziu au decis să-și mai dea o șansă. Relația lor nu a funcționat, însă, iar în 2019 s-au despărțit. De asemenea, artistul a avut o relație de zece luni cu Selena Gomez.

Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd

Primele zvonuri privind faptul că Angelina Jolie ar avea o relație cu The Weeknd, artistul care este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu Bella Hadid și Selena Gomez, au apărut anul trecut, atunci când cei doi au fost fotografiați în timpul unei alte „întâlniri secrete”, la un concert privat din Los Angeles.

Imaginile, care le arată pe cele două vedete de la Hollywood la concertul privat al artistului Mustafa, au fost publicate pe Twitter, iar internetul a intrat într-o adevărată frenezie la gândul că actrița, în vârstă de 46 de ani, și solistul, în vârstă de 31, ar putea forma un cuplu.

Într-una dintre fotografii poate fi văzută Angelina Jolie alături de fetele sale, Shiloh și Zahara, în vârstă de 15 și 16 ani, iar în alta este surprins The Weeknd, pe numele adevărat Abel, alături de un grup de prieteni.

Deși imaginile cu cei doi au făcut înconjurul lumii, o sursă apropiată artistului a declarat că relația lor n-ar fi decât una profesională: „Cu siguranță nu depun niciun efort pentru a se ascunde. El își dorește să intre în lumea filmului, va juca într-un serial”, a explicat sursa respectivă, potrivit Page Six.

Articole asemănătoare

Back to top button