fbpx

foto | Și-au etalat finețea și grația la Moldova Fashion Days. Pentru ce ținute au optat invitatele evenimentului?

Weekendul trecut a avut loc cea de-a XV-a ediție a evenimentului care aduce anual în prim plan zeci de branduri autohtone, cu cele mai speciale colecții de haine și accesorii. Cele două zile de Moldova Fashion Days au adunat în cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa iubitoarele de modă și peste 30 de creatori de haine. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ediția din acest an, vedetele au optat pentru ținute primăvăratice, care să le scoată în evidență corpurile bine lucrate. Totodată, mai mult ca niciodată, invitatele s-au afișat cu machiaj natural, dar nu au uitat de accentul pe buze sau ochi.

Cele care au pășit pragul salonului auto, transformat în timp record într-un podium decorat în stil jungle, au ales să poarte fie costume sau salopete, fie rochii elegante, care le-au pus în valoare feminitatea și eleganța. Totuși, au fost și invitate care au ales un stil mai casual, de exemplu Diana Brescan, care a venit într-o salopetă din denim și adidași.

Ca de obicei, culorile predominante au fost roșul și negru. La fel de popular a fost și albul, majoritatea dintre fashioniste optând pentru articole vestimentare în culori pale.

Citește și: foto | Primăvara, adusă pe podiumul Moldova Fashion Days. Zeci de branduri autohtone și-au prezentat colecțiile pentru noul sezon

Articole asemănătoare

Back to top button