fbpx

foto | Și-a jertfit ziua de naștere pentru o cauză nobilă: Un băiețel de 6 ani a strâns bani pentru Disneyland, însă îi va oferi victimelor uraganului Dorian

Un băiețel, în vârstă de 6 ani, a devenit erou pe rețelele de socializare, după ce a făcut un act dezinteresat. Acesta a refuzat să-și sărbătorească ziua de naștere, pentru a hrăni oamenii rămași fără adăpost ca urmare a uraganului Dorian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jermaine Bella din Allendale, Carolina de Sud a făcut șapte ani în acest weekend. A strâns bani mult timp pentru a-și îndeplini visul. Băiatul a vrut să meargă la Disneyland, în Florida. Însă planurile sale s-au schimbat când a auzit despre consecințele uraganului Dorian.

Jermaine a decis să-și cheltuie banii pe ceva mai substanțial. A cumpărat hot-dog, chipsuri și apă pentru a hrăni mai mult de 100 de evacuați. Băiatul stătea lângă Autostrada 125 și ținea un semn, pe care a scris că oferă mâncare gratuită tuturor celor care și-au părăsit casele și au mers într-un loc sigur.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu generos și să trăiesc pentru a ajuta alți oameni”, a mărturisit Jermaine.

Bunica lui Jermaine a recunoscut că băiatul se roagă pentru familia sa și înțelege cât de norocos este el și oamenii apropiați lui.

Când totul revine la normal, băiatul va începe din nou să strângă bani. Acesta nu renunță nici la visurile sale și vrea să meargă la Animal Kingdom, la Disneyland.

Internauții au rămas impresionați de gestul băiatului căruia îi pasă mai mult de interesele altor persoane, decât de ale lui.

Cel mai surprinzător lucru a urmat după: un utilizator, membru al Disney Cast, a observat tânărul inspirat și l-a invitat pe Jermaine să viziteze gratuit parcul.

Articole asemănătoare

Back to top button