fbpx

foto | Se vor înscrie la Balul de gheață, dar vor juca nunta în mai. Andrei Rotaru și Tatiana Spînu, gata să devină soț și soție

Andrei Rotaru, polițistul care a devenit cunoscut peste noapte după cazul cu șoferul găgăuz, și logodnica lui, artista Tatiana Spînu, se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor – nunta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși anul 2019 a început pentru ei destul de agitat, cei doi se pare că nu au deraiat de la drumul pe care au apucat și se află acum în febra pregătirilor pentru ceremonia de înscriere oficială, dar și pentru petrecerea de nuntă propriu-zisă. 

Potrivit Tatianei, înscrierea va avea loc la Balul de gheață, eveniment pe care îl organizează anual, iar nunta va fi în luna mai. Chiar dacă mai are timp până atunci, tânăra spune că deja a ales și ținuta de prințesă pe care o va purta.

Deja am ales rochia de mireasă, pentru că o să fie înregistrarea căsătoriei și trebuie ca rochia să fie de mireasă, dar am ales și pentru nuntă, care va fi în mai”, a spus Tatiana în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

Foto: Tatiana Spînu via Facebook

Menționăm că Andrei, în vârstă de 27 de ani, este originar din raionul Hîncești, satul Logănești, și activează ca ofițer de patrulare în regiunea Centru a Republicii Moldova. Tânărul s-a logodit cu Tatiana Spînu în septembrie 2018.

CITEȘTE ȘI:

Articole asemănătoare

Back to top button