fbpx

foto | Savage x Fenty: Celebritățile care au strălucit la prezentarea de modă

Rihanna și-a surprins din nou fanii, de data asta cu prezentarea de modă Savage x Fenty și cu celebritățile spectaculoase care au defilat pentru ea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La începutul lunii a fost făcut public faptul că Rihanna va colabora cu Amazon Prime pentru prezentarea de modă Savage x Fenty. Show-ul de anul trecut a fost unul divers și spectaculos, iar cel de anul acesta nu s-a lăsat mai prejos.

Printre numele cunoscute din modă și nu numai, care au defilat se numără Bella Hadid, Paris Hilton, Cara Delevingne, Demi Moore, Irina Shayk, Lizzo, Erika Jayne, Laura Harrier, Alva Claire, Abby Champion și Willow Smith.

Pe lângă aceste nume, au mai existat și o serie de artiști care au încântat prin spectacolul oferit, precum Travis Scott Miguel, Bad Bunny, Roddy Ricch, Big Sean, Rosalía și Christian Combs.

Întreg show-ul a fost o incursie în ceea ce a inspirat-o pe Rihanna pentru această colecție, promovând în același timp și diversitatea și body positivity.

În ceea ce privește inspirația, Rihanna a vorbit în timpul show-ului despre asta, adăugând faptul că: „Întotdeauna este vorba de starea de spirit. Inspirația mea în materie de modă de acolo provine. Sexualitatea este personală, trebuie să o ai sau să o câștigi. Atunci când îmi imaginez ceva, o fac pentru toate persoanele pe care le cunosc, indiferent de forme, mărimi, rase, religii”.

Show-urile Savage x Fenty sunt mai mult decât simple prezentări de modă, fiind adevărate experiențe vizuale și de neratat. În septembrie 2019 a avut loc cea de-a doua prezentare Savage x Fenty în cadrul Fashion Week, după ce a debutat în 2018 la New York.

„Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei. Poate fi cât de confortabilă vrei, poate fi cât de sexy vrei. Ne dorim ca oamenii să arate și să se simtă bine. Vrem să te simți sexy”, a declarat Rihanna

Foto: Insights

Back to top button