fbpx

foto | Proiect CRH – află cum nuanțele calde pot însufleți atmosfera rece dintr-o locuință

Designul de interior are drept misiune transformarea spațiilor din simple imobile în acel „acasă”, pe care-l căutăm cu toții, iar pentru îndeplinirea acestui scop este nevoie de o abordare inedită, de metode inovative, dar mai ales de mult suflet, astfel încât fiecare metru pătrat disponibil să devină o carte de vizită a locatarilor. Același scop l-au avut specialiștii Polyart Design în crearea proiectului CRH.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vrei un strop de inspirație? Află și tu care au fost elementele de bază ale proiectului, dintr-un material oferit de specialiștii Polyart Design.

CRH – texturi nobile și calde pentru un design memorabil

Proiectul CRH a fost gândit ca un apartament modern, cu un puternic vibe, în care simplitatea, simetria și modernismul sunt într-o simbioză naturală, echilibrată. Fiecare spațiu a fost conceput susținând o filosofie comună, o idee unitară. Sufrageria concepută în nuanțe reci, echilibrate, se completează cu funcționalul open space-ului, iar accentele de lemn închis, ca nuanță, dau spațiului volum și aranjare ordonată. 

Gama cromatică este un element indispensabil în acest proiect, deoarece merge pe combinația de rece – cald, rece pentru texturile de bază, cald pentru mobilier și decor. Combinațiile stratificate de culori sunt un procedeu care nu doar conferă căldură spațiului, ci îi adaugă și o individualitate, astfel încât filosofia proiectului să fie unitară. Totodată, texturile de nuanțe calde au meritul de a adăuga volum în spațiile mici și înălțime în cele mari. De facto, avem de-a face cu o mică iluzie optică, dar care reușește să aibă impact. 

La nuanțele cromatice alese se adaugă și corpurile de iluminat în tandem cu geamurile panoramice mari, toate adăugând spațiului larghețe, profunzime. Evident, acestea se încadrează în mod organic, fără a forța ambianța și conferă o căldură plăcută, ambientală, potrivită pentru a-ți petrece timpul cu familia. 

Un alt element important este sobrietatea mobilierului ales. Faptul că designerii au optat pentru articole funcționale, laconice, este de la sine înțeles, răspunzând rigorilor impuse de stilul minimalist și oferind posibilitatea conceperii în mod rapid a filosofiei locuinței. Da, aici avem un concept unitar, gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât să ofere confort și plăceri hedoniste proprietarilor.

În cazul în care ești proprietarul unei case mici sau mari, a unui apartament, atunci sigur vei avea nevoie de consultanța unei echipe specializate în amenajări de locuințe, deoarece rezultatul activității lor se va observa încă de la faza de idee și până la finalizarea proiectului. De ce să apelezi la aceștia? Pentru că ei îți vor rezolva problemele legate de alegerea mobilierului, de setare a texturilor sau de compartimentare eficace. Alege o echipă de specialiști tineri, cu viziuni clare și non-conformiste, precum sunt cei din compania Polyart Design. Îi găsești online (studiopolyart@gmail.com) sau la numărul de contact  +373 69 342561. 

Polyart Design –  noi îți transformăm ideile în realitate!

Articole asemănătoare

Back to top button