fbpx

foto | Prima apariție a lui Sophie Turner și a lui Joe Jonas plimbându-și copilul nou născut

În luna iulie, Sophie Turner, cunoscută pentru rolul din Game of Thrones, a devenit mamă. Actrița și soțul ei au păstrat în secret faptul că vor deveni părinți, dar acum nu se tem de ochii curioși ai fotografilor, care i-au surprins recent plimbându-se alături de fiica lor, Willa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Îmbracată cu un tricou gri vintage, o pereche de pantaloni mulați negri și având în picioare o pereche de bocanci, Sophie Turner pare să fie într-o formă de zile mari după naștere. Atât ea, cât și Joe Jonas purtau mască în timp ce duceau căruciorul în care se afla fiica lor.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🤰 💕 ☀️

Публикация от Sophie Turner (@sophiet)

O sursă apropiată a cuplului a declarat pentru Daily Mail că cei doi „sunt deja obsedați de noua membră a familiei și se bucură foarte mult. Din cauza pandemiei, Sophie și Joe sunt foarte atenți cine e în preajma lor și a copilului”.

Acum câteva săptămâni, Sophie Turner a publicat pe Instagram chiar și câteva fotografii din perioada în care însărcinată, spre bucuria fanilor. Într-una dintre ele o vedem pe actrița de 24 de ani relaxându-se la piscină, iar în alta, soțul îi pune mâna pe burtică.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🤰 💕 ☀️

Публикация от Sophie Turner (@sophiet)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🤰 💕 ☀️

Публикация от Sophie Turner (@sophiet)

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci actrița a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea a declarat atunci că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

 

Back to top button