fbpx

foto | Peste 300.000 de oameni s-au bucurat, până acum, de magia Târgului de Crăciun de la OrheiLand

Peste 300.000 de persoane au vizitat și continuă să vină la cel mai mare Târg de Crăciun din țară, găzduit de parcul de distracții OrheiLand. Organizatorii afirmă că numărul mare de oameni se datorează și transportului care se oferă gratuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aici, oaspeții se pot bucura de multă distracție, atracții gratuite, muzică și voie bună, una dintre cele mai populare distracții fiind de tip american și e numită „Dracon”.

Căsuţa lui Moş Crăciun, decorată cu cele mai frumoase luminițe, la fel este în centrul atenţiei. Cei mici îi spun moşului poezii şi colinde în schimbul unui cadou.

Copiii se mai distrează de minune la patinoar, la cele 7 tobogane de iarnă, dar şi la carusele.

Totodată, pe teritoriul OrheiLand este amenajat și circul care este vizitat de mii de copii și adulți. Spectacolele au loc de două ori pe zi și durează o oră. Vizitatorii circului au parte de trucuri de magie, acrobați, numere cu pisici și câini, dar și clouni.

Pe teritoriul parcului OrheiLand este amplasat și un tun de zăpadă care bucură copiii și maturii.

Feeria sărbătorilor de iarnă este simţită şi de adulţi, dar și de oaspeţi de peste hotare. Astfel, în fiecare seară, pe scena de la OrheiLand urcă zeci de artiști îndrăgiți. În seara zilei de ieri, oaspeții care au venit la Târg s-au distrat de minune pe acordurile legendarei trupe „Zdob și Zdub”.

Târgul de Crăciun din Orhei va fi deschis până în luna februarie și este la cea de-a patra ediţie. Toate atracţiile, precum şi intrarea sunt gratuite pentru vizitatori.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button