fbpx

foto | Oxana Samoylova, despre problemele de sănătate ale micuțului David: „Cred că ne descurcăm”

Oxana Samoylova, soția cunoscutului rapper Djigan, a anunțat pe pagina sa de Instagram că micuțul David are câteva probleme de sănătate. Totuși, aceasta rămâne optimistă și încrezută că familia lor va trece și peste această provocare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La sfârșitul lunii precedente, Samoylova a spus că băiețelul are probleme la nivelul canalelor lacrimale. Aceasta a cerut sfaturi din partea urmăritorilor care au trecut prin situații similare.

Ieri, Oxana Samoylova a publicat o nouă fotografie pe pagina de Instagram. În descriere, aceasta a menționat că tratamentul merge bine, iar David „crește nu pe zi, ci pe ore”.

Primul băiat în familia rapperului Djigan a venit pe lume în dimineața zilei de 18 februarie. Cei doi mai au împreună trei fete: Ariela, Leya și Maya. La puțin timp după naștere, pe internet au apărut zvonuri precum că Djigan ar fi înșelat-o în repetate rânduri pe Oxana Samoylova. Ulterior, rapperul a ajuns chiar la un spital de psihiatrie.

La moment, cuplul nu locuiește împreună, însă potrivit paginei de Instagram a lui Djigan, acesta își vizitează copiii destul de des și petrece timp alături de ei.

Articole asemănătoare

Back to top button