fbpx

foto | O scrisoare de dragoste în sticlă, în limba română, a fost găsită pe o plajă din Irlanda. Cui îi este adresată?

O scrisoare de dragoste în sticlă, redactată în limba română, a fost găsită pe o plajă din Irlanda. Răvașul este adresat unei fete pe nume Alexandra, care locuiește în orașul Glasgow, Scoția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scrisoarea datează cu 21 decembrie și are două pagini. Primul paragraf, însă, a fost redactat în engleză. În acesta, persoana care a găsit sticla este rugată să o transmită Alexandrei.

Din text deducem că Silviu, autorul mesajului, și Alexandra s-au cunoscut pe internet. Tânărul spune că ei se știu de pe Instagram și că o cunoaște pe iubita lui doar din fotografii, relatează presa română.

Sufletul meu este al tău. Bună, draga mea! Nici nu știu cum să exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra.

Sunt atât de fericit că te cunosc și pentru că faci parte din viața mea. Dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai ști cum zâmbesc, iar ochii îmi sclipesc de fericire când privesc spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm – ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm – privindu-ne în ochi”, scrie el.

Vedeți mai jos mesajul integral al lui Silviu.

Foto: Digi24
Foto: GlasgowLive

Articole asemănătoare

Back to top button