fbpx

foto | O altă actriță celebră a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Luați în serios această boală!”

Celebra actriță Olga Kurylenko, a fost diagnosticată cu virusul COVID-19. Despre acest lucru a anunțat chiar ea pe rețelele de socializare, mărturisind că are simptome deja de o săptămână.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt izolată acasă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. De fapt, sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra și oboseala au fost principalele mele simptome. Aveți grijă de voi și luați în serios acest virus!”, a scris Olga pe Instagram.

Amintim că, recent, cu acest coronavirus au fost diagnosticați și renumiții actori, Tom Hanks și Rita Wilson. Cei doi i-au ținut la curent pe fani cu starea lor de sănătate. 

Olga Kurylenko este o actriță și fotomodel de cetățenie franceză. La vârsta de 16 ani s-a mutat de la Moscova la Paris pentru a urma o carieră în modelling. Și-a început cariera de actriță în 2005, jucând în filmele „Hitman” și în rolul fetei Bond din „007: Partea lui de consolare”. A mai jucat, alături de Tom Cruise, în „Oblivion. Planeta uitată” și împreună cu Russell Crowe în „Promisiunea”.

Articole asemănătoare

Back to top button