fbpx

foto | „Nu e neapărat să porți haine scumpe ca să fii stilată”. 5 ținute de primăvară de la Lilu

Jurnalista Lilu Ojovan și-a propus o provocare și a încercat să poarte câteva zile la rând aceeași blugi, asortați cu diverse ținute. Aceasta a menționat că își dorește ca lumea să conștientizeze cât de importantă este reutilizarea lucrurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prezentatoare de televiziune a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram că și-a cumpărat pantalonii verzi, pe care i-a purtat câteva zile la rând, de la piața second-hand din Drochia și că au costat-o doar 30 de lei. Aceasta a mai menționat că area multe idei cum să îi combine și le-a prezentat urmăritorilor săi câteva dintre ele pe parcursul mai multor zile.

„Nu e neapărat să porți haine scumpe ca să fii stilată. Iar atitudinea reuse/refolosește e foarte necesară în această perioadă, când industria fashion a devenit sursa nr. 2 de poluare a planetei”, a scris jurnalista.

Lilu și-a combinat blugii verzi cu bluze și sacouri în nuanțe de roșu, galben, bej și negru. În același timp aceasta le-a promis urmăritorilor că va scoate pantalonii în care a pozat la un târg. Vedeți mai jos ținutele primăvăratice ale prezentatoarei.

Foto: Lilu Ojovan via Instagram
Foto: Lilu Ojovan via Instagram
Foto: Lilu Ojovan via Instagram
Foto: Lilu Ojovan via Instagram
Foto: Lilu Ojovan via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button