fbpx

foto | Maratonul TEI continuă! Ce surprize ne pregătește Teatrul Eugene Ionesco pentru următoarele zile?

Maratonul TEI online, organizat de Teatrul Național Eugene Ionesco, a ajuns la cea de-a 60-a zi. Au fost 60 de zile pline de spectacole, istorii, recenzii, fotografii, emisiuni, secrete, premii și festivaluri! Vă îndemnăm să rămâneți și mai departe în această „cursă”, pentru că ne așteaptă încă multe surprize, spectacole și seri cu bună dispoziție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată cu ce ne vom delecta în această săptămână: aflăm lucruri interesante despre actorii Doina Arvat și Silviu Boinceanu; vorbim despre BITEI ediția a IV-a; vizionăm emisiunea TV MAGAZIN cu Petru Vutcărău și încheiem săptămâna cu spectacolul „Istoria comunismului pentru bolnavii mintal”.

Așadar, chestionarul TEI îl găsiți pe pagina de Facebook a Doinei Arvat și a lui Silviu Boinceanu.

  • 29 mai, vineri, ora 17:00 – Transmisia emisiunii TV MAGAZIN cu Petru Vutcărău;

  • 30 și 31 mai, sâmbătă și dumnică, ora 17:00 – Transmisia spectacolului „Istoria comunismului povestită pentru bolnavi mintali”, de Matei Vișniec, în regia lui Charles Lee (Franța). Coproducție cu Alianța Franceză din Republica Moldova.

Desigur, întâlnirile vor fi pe canalul de Youtube al TEI, iar linkurile vor fi active 24 de ore. Și nu uitați, pentru a fi la curent cu programul săptămânal trebuie doar să dați like și follow paginii teatrului, să invitați prietenii să facă același lucru și să vă abonați la canalul de Youtube al teatrului.

„Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jurul vostru! Împreună suntem mai puternici! Fii mai aproape de noi, fii mai aproape de teatru! Vă promitem că n-o să vă plictisiți” – sunt mesajele celor de la TEI.

Articole asemănătoare

Back to top button