fbpx

foto | Lilu și-a molipsit fanii cu o nouă provocare. Zeci de internauți i-au urmat deja exemplul

Cunoscuta prezentatoare tv Lilia Ojovan (Lilu) a împărtășit pe contul său de Instagram o fotografie care, la scurt timp de la publicare, a devenit un nou challenge pentru urmăritorii săi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra mămică a postat în stories un buchet de narciși cu hashtagul #cumpărfloridelabatrâni, îndemându-i și pe alții să facă o faptul bună și să procure flori de la persoanele în etate care vând astfel de frumuseți pe marginea străzilor, în speranța că vor aduna bani pentru alimente, medicamente sau plata facturilor.

La câteva ore de la publicare, contul de Instagram al fashionistei a fost inundat de zeci de mesaje ale celor care i-au urmat exemplul. Lilu nu a ezitat să împărtășească fotografiile primite de la urmăritorii săi și să le mulțumească că-i susțin inițiativele.

Nu este pentru prima dată când Lilu cumpără flori de la bătrâni. Prezentatoarea tv este cunoscută deja pentru simplitatea sa, datorită nenumăratelor postări despre hainele pe care și le achiziționează de la second hand, dar și despre pungile ecologice pe care le confecționează.

Articole asemănătoare

Back to top button