fbpx

foto | Irina Rimes dezvăluie detalii din viața personală, dar și din spatele carierei de artistă: Multe fete n-ar ști să trăiască viața mea

Se descrie ca o fată simplă care s-a născut la țară, a plecat în lumea mare și a reușit. Mai mult, consideră că succesul său se datorează în mare parte educației pe care a primit-o acasă, acolo unde revine ori de câte ori are ocazia. În restul timpului, părinții și fratele o vizitează la București.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Irina Rimes, moldoveanca despre care mulți spun că nu este moldoveancă, menționează cu mândrie că nu uită niciodată de unde a pornit, însă crede că dacă muncea acasă pentru a-și face o carieră, cel mai probabil ar fi renunțat după o anumită vârstă.

Milioanele de fani o fac să se simtă încrezătoare, iar piesele pe care le creează spune că o caracterizează în totalitate. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”, succes pe care îl definește ca atunci „când te simți fericit făcând ceea ce-ți place, când nu faci compromisuri de dragul confortului financiar”.

„Multe fete n-ar ști să trăiască viața mea. Viața mea nu e ușoară pentru cineva care nu a învățat afinitățile în relația cu oamenii de artă sau cu cei care au sistemul lor de valori, diferit de standardele impuse de societate. Pentru mine nu e greu, pentru că eu nu sunt normală. Pentru un om normal, ar fi greu. Secretul reușitei e să nu cazi în frustrare și să faci mereu diferența dintre realitate și paranoie”, a spus Irina, într-un interviu acordat pentru redbyrc.md.

Chiar dacă are posibilități de a se distra enorm, o fac fericită lucrurile simple: plimbatul cu bicicleta, un picnic la iarbă verde, o ieșire cu prietenii, un concert reușit, o piesă frumoasă.

„Muzica bună în general mă bucură, o înghețată pe vremea toridă, un serial pe Netflix, un breloc dăruit dintr-o țară străină, o cutiuță muzicală, un sărut din pasiune pe furiș”, precizează ea.

În același interviu a dat de înțeles că nu este în căutarea unui bărbat acum, pentru că cea mai importantă relație pe care o are acum este cu muzica.

„Nu caut dragostea. Dacă e să fie, mă va găsi ea singură”.

La București obișnuiește să gătească borș roșu ucrainesc și tot felul de invenții, asocieri interesante, dar cel mai mult îi place să mănânce disociat. Totuși, adaugă artista, nimic în lume nu se compară cu plăcintele cu vișină și colțunașii cu cartofi făcuți de mama.

Foto: Victoria Wonka

Articole asemănătoare

Back to top button