fbpx

foto | Înspăimântătorul serial „You” revine pe ecranele noastre. Ce surprize au pregătit realizatorii pentru amatorii de suspans ?

Serialul „You”, a cărui premieră a avut loc anul trecut, a reuşit într-un timp foarte scurt să cucerească o mulţime de amatori de suspans şi aventuri. Fiind o poveste de succes, producătorii au început deja să lucreze asupra următoarelor episoade.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sezonul doi este planificat să apară pe 26 decembrie curent, fiind ca un cadou de Crăciun pentru fanii producției cinematografice. În acest moment nu există trailere, însă realizatorii promit că cea de-a doua parte nu va fi nicidecum mai rea decât prima. De asemenea, nu se cunosc detalii nici despre numărul episoadelor sau dacă sunt noi actori implicați în proiect, însă fără îndoială personajul principal rămâne a fi carismaticul Joe Goldberg, interpretat de Penn Badgely.

Ținând cont că Beck a dispărut definitiv din peisaj, în cel de-al doilea sezon ne așteptăm să o vedem mai mult pe Candance, care se va întoarce în viața tânărului pentru a rezolva niște probleme din trecut. Există o șansă ca în unele episoade să reapară Elizabeth Lail și Shay Mitchell, cele care le-au interpretat pe Beck și Peach, însă sub forma unor amintiri din trecut, care îl vor bântui pe Joe.

Luând în considerare că acțiunea din primele serii se petrece în Los Angeles, ne așteptăm ca cel de-al doilea sezon să se filmeze tot acolo.

„Joe Goldberg vine în Los Angeles cu aerul din New York, așa că nu pot să spun că se va acomoda prea repede”, a povestit producătorul, scrie nme.com.

Articole asemănătoare

Back to top button