fbpx

foto | „În vremuri întunecate și de incertitudine tu mi-ai luminat viața”. Actrița Lily Collins s-a logodit

Lily Collins, în vârstă de 31 de ani, s-a logodit cu producătorul cinematografic Charlie McDowell. Actrița, care este fiica celebrului muzician britanic Phil Collins, a anunțat vestea pe contul ei de Instagram alături de mai multe imagini surprinse în momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Te-am așteptat o viață întreagă și abia aștept să ne petrecem toată viața împreună”, a scris Lily Collins în descrierea fotografiilor. Într-una dintre imagini cei doi se sărută, în alta McDowell este așezat în genunchi, iar în cea de-a treia actrița a oferit fanilor ocazia de a vedea cum arată inelul ei de logodnă.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

I’ve been waiting my lifetime for you and I can’t wait to spend our lifetime together…

Публикация от Lily Collins (@lilyjcollins)

Și McDowell a anunțat vestea pe contul lui de Instagram, postând o fotografie cu Lily Collins zâmbind larg și arătând inelul de logodnă.

„În vremuri întunecate și de incertitudine tu mi-ai luminat viața. Voi prețui mereu aventura mea alături de tine”, a scris Charlie McDowell.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

In a time of uncertainty and darkness you have illuminated my life. I will forever cherish my adventure with you. 💍🎉

Публикация от Charlie McDowell (@charliemcdowell)

Lily Collins și Charlie McDowell formează un cuplu de mai bine de un an. Deși Collins este mult mai cunoscută în lumea cinematografiei – în curând o vei putea vedea pe Netflix în serialul Emily in Paris – Charlie McDowell nu este deloc străin de această lume. Părinții lui sunt celebrii actori Malcolm McDowell și Mary Steenburgen, iar tatăl lui vitreg este legendarul Ted Danson.

 

Back to top button