fbpx

foto | Ducii de Sussex au publicat prima fotografie cu fetița lor, Lilibet, numită în cinstea Reginei Elizabeta

Ducele și ducesa de Sussex au publicat prima fotografie cu fiica lor, Lilibet. Imaginea cu întreaga familie a fost editată ca o felicitare de sărbători, relatează Digi24, cu referire la BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fotografia o arată pe Meghan ridicând-o pe Lilibet în aer în timp ce stă alături de Prințul Harry, care îl ține pe genunchi pe fiul lor, Archie, în vârstă de 2 ani. Lilibet, care s-a născut în iunie, este îmbrăcată într-o rochie albă. Este prima imagine cu Lilibet publicată oficial de ducii de Sussex.

Fotografia, editată ca o felicitare de sărbători, a fost trimisă pe e-mail de fundația Archewell, fondată de Harry și Meghan în 2020.

„În acest an, 2021, am adus-o pe lume pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie”, este mesajul de pe felicitare.

Mesajul amintește și de donațiile pe care cuplul le-a făcut către șapte organizații din SUA care ajută familiile, „de la cei strămutați din Afganistan, la familiile americane care au nevoie de concediu pentru creșterea copilului”.

Lilibet Diana s-a născut în iunie 2021 și a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Foto: Profimedia
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button