fbpx

foto | Declarații de dragoste, dejun romantic și cereri în căsătorie. Două cupluri din Cricova și-au declarat iubirea și au câștigat premii

Tradițional, în luna februarie, în incinta Casei de Cultură din or. Cricova este marcată sărbătoarea gragostei prin concursul-show „Doi într-un fotoliu”, care anul acesta a ajuns la a V-a ediție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Două cupluri și-au demonstrat dragostea reciprocă și au câștigat premii. Tinerii au concurat în cadrul a cinci probe, printre care declarații de dragoste, gătitul împreună și cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Toată lumea a simțit febra emoțiilor show-ului pentru că perechile au transformat seara într-un film romantic.

În urma aprecierii de către membrii juriului, perechea formată din Daniela Bologa și Stas Gumanîi a fost aleasă câștigătoare, iar pentru străduințele lor au primit în dar un cuptor cu microunde. Cea de-a doua pereche, formată din Carolina Costin și Victor Rusu, a câștigat o cină romantică la restaurant.

Pe scenă au mai evoluat Anișoara Cotovici, Victor Guscianschi, Irina Pavalati, Arina Cara cu piese de estradă și populare. Primarul Valentin Guțan a felicitat perechile curajoase și le-a înmânat premiile. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Primăriei Cricova.

Foto: Primăria orasului Cricova via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button