fbpx

foto | Cum arată apartamentul în care stă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Are 17 camere și este într-o clădire cu 99 de etaje

Cristiano Ronaldo și familia lui sunt tratați regește în Arabia Saudită. Până când își vor găsi o locuință permanentă, membrii familiei și personalul au fost cazați într-unul dintre cele mai luxoase „apartamente” din Riad, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul star de la Manchester United, care a semnat cu Al-Nassr pentru un pachet în valoare de peste 400 de milioane de lire sterline, devenind astfel cel mai bine plătit sportiv din lume, a fost cazat temporar în Kingdom Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din Arabia Saudită, în Suita „Kingdom” din hotelul Four Season.

Cristiano Ronaldo ocupă unul dintre cele mai bune apartamente pe care le poate oferi Riadul. Are 17 camere, toate ocupate de familie și personal, inclusiv cel de securitate.

Se pare că Ronaldo va locui în clădirea cu 99 de etaje timp de o lună, pentru că dorința lui este aceea de a sta împreună cu familia într-o casă.

„Apartamentul” ocupat de Ronaldo are aproximativ 1.000 de metri pătrați. Costul acestuia nici măcar nu este afișat pe site-ul hotelului, el fiind rezervat doar în condiții speciale. Însă „Suita Prezidențială”, un ansamblu de apartamente din același hotel, cu suprafață mai mică, poate fi rezervată online, iar costul pentru o noapte este de 3.300 de lire sterline. Se estimează că factura pentru cazarea la hotel a lui Ronaldo va depăși 250.000 de lire sterline

Datorită statutului său de supervedetă, bucătarii oferă servicii exclusive pentru Ronaldo și familia sa.

Personalului i s-a cerut să nu-i ceară să facă fotografii sau selfie-uri cu el, dar alți oaspeții ai hotelului au spus că l-au văzut mulțumind angajaților hotelului la intrare și ieșire.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button