fbpx

foto | „Cu corpul nu trebuie să te războiești, ci să îl înțelegi”. Defectele și imperfecțiunile sunt cele care determină unicitatea fiecăruia

„Corpul nu trebuie neapărat transcens. Mai bine l-ați ajuta să funcționeze corect”ne îndeamnă Osho. Tot el afirmă că aceasta este o artă, nu o austeritate. Nu trebuie să te războiești cu corpul, ci să îl înțelegi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiecare dintre noi este diferit și unic în felul său. Cineva are părul de o culoare mai închisă, altcineva are ochi de nuanță deschisă. Cineva are riduri pe frunte, altcineva are pistrui pe față. Totuși, fiecare însușire care la prima vedere poate părea a fi un defect, se transformă ușor în „atu”. Contează cum te privești pe tine însuți și valoarea pe care ți-o atribui.

În urma unor studii realizate de psihologi din toată lumea, s-a constatat că părerea oamenilor din jur depinde în mod direct de ce părere are individul față de sine. De aceea, pentru a fi o parte a societății, respectul și iubirea față de propria persoană sunt indispensabile.

ZUGO vă prezintă câteva imagini cu oameni care „își poartă imperfecțiunile” cu mândrie. De asemenea, echipa noastră vă îndeamnă să credeți că „a fi diferit nu este deloc rău”.

Foto: Facebook

Citește și: Și anomaliile sunt normale: 30 de fotografii cu oameni care au moștenit cele mai neobișnuite gene

Articole asemănătoare

Back to top button