fbpx

foto | Colegii medicului decedat ar fi presați să tacă, iar răposata a fost înmormântată la o margine de cimitir. Dezvăluirile cutremurătoare ale rudelor

Ecaterina Litvinschi este medicul de urgență medicală care a decedat din cauza noului tip de coronavirus. După înmormânatarea femeii, rudele au făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre atitudinea pe care ar fi avut-o autoritățile față de familia și colegii răposatei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe Facebook, nepotul Ecaterinei scrie că este indignat de locul unde au fost nevoiți să o îngroape pe mătușa sa. „A fost înmormântată la cimitirul Sf. Lazăr, într-un sector îndepărtat, la marginea cimitirului, unde este preconizat să fie înmormântați cei contaminați cu coronovirus. Știți, mi s-a făcut așa de dureros la inimă, deoarece a fost înmormântată la marginea cimitirului, alăturea cu traseul Leușeni-Poltava. Așa din vremuri se înmormântau cei, care își pun capăt zilelor prin sinucidere, la o margină îndepărtată sau în afara cimitirului”, scrie bărbatul.

Acesta menționează despre o oarecare presiune pusă pe colegii decedatei de către administrația spitalului. Potrivit lui, aceștia ar fi vrut să țină în secret că femeia s-a infectat în timpul serviciului, mergând la un pacient deja bolnav, neechipată corespunzător.

„Ea spera să fie înmormântată alăturea cu soțul ei, Daniil Litvinschi, fost doctor la spitalul cu pricina „Toma Ciorba”, dar nu a fost dat să se îndeplinească această dorință, fiind înmormântați separat, în diferite capete ale cimitirului”, a adăugat bărbatul.

Articole asemănătoare

Back to top button