fbpx

foto | Au știut să aștepte și să lupte pentru fericirea lor. 20 de oameni te motivează prin propriul exemplu să-ți urmezi visul

Pentru împlinirea unui vis mai mereu trebuie să muncim mult și să facem sacrificii. Unii au de înfruntat chiar adevărate lupte pentru a-și duce la bun sfârșit scopul. Cu toate acestea, indiferent de impedimente, boli sau anii grei de așteptare, sunt oameni care ne demonstrează că orice este posibil și că trebuie să fim fericiți pentru orice mică etapă din viața noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată 20 de istorii ale persoanelor care tind să ne dea o lecție de viață prin propriu exemplu și vor să ne motiveze să nu ne plângem, ci să mergem demni mai departe, pe calea ce ne duce spre împlinirea de sine, transmite adme.ru.

  1. „Imaginați-vă: tocmai am devenit mamă, dar nimeni nu a anulat examenele”.

2. „La ai mei 44 de ani, mi-am cumpărat, în sfârșit, o casă”.

3. Cicatricile mele de după operație se vindecă, iar durere aproape că nu simt deloc. Și, deși încă nu mă pot mișca liber, știu că au meritat aceste sacrificii”.

4. „Eu și soția mea am reușit să scăpăm de dependența de droguri. Nu a fost ușor, dar am devenit alți oameni, foarte diferiți, iar acum avem și o fiică de 3 ani”.

5. „Acum doi ani eram pe moarte din cauza bolii Crohn. Astăzi lucrez într-un spital și ajut oamenii care se confruntă cu aceeași problemă”.

6. „Noi înșine am creat motocicleta electrică. Aceasta este prima călătorie după un număr mare de teste și verificări”.

7. „Învăț să desenez, și așa arată progresul meu în doi ani. Nu o să mă opresc aici”.

8. „Am crescut într-un mic oraș, într-o familie săracă cu 10 persoane. Astăzi nu doar că studiez la colegiu, dar sunt și vicepreședintele corpului studențesc. Recent am reușit să obțin o stagiere de vis”.

9. „Am reușit să scap de gândurile de a mă sinucide, care m-au torturat mult timp, și am găsit un loc de muncă nou. Acum mă bucur de viață”.

10. „După câțiva ani de lucru la această carte, o pot ține, în sfârșit, în mână”.

11. „504 de zile de sobrietate! Primul an a fost foarte dificil pentru mine, dar am învățat să ignor impulsul care-mi șoptea: „Voi bea doar un pic”.

12. „După un tratament lung de șase ani, am reușit în cele din urmă să depășesc acneea. Anterior, nici măcar nu-mi puteam imagina că aș posta pe internet o fotografie fără machiaj”.

13. „Am suportat o operație la spate, după care a urmat o perioadă dificilă de recuperare. Această fotografie a fost făcută după ce am reușit să înfrunt o greutate la sală pentru prima dată”.

14. Ne-am mutat într-un oraș mic cu câțiva ani în urmă, unde nu exista nicio modalitate de a continua să practicăm jujutsu. Așa că am deschis eu un club sportiv, iar astăzi și copiii mei se antrenează”.

15. „După 4 ani de tratare a infertilității, am devenit părinți”.

16. „Și chiar dacă nu pot cumpăra o canapea sau chiar un scaun, această casă este acum a mea”.

17. „Cântăream 40 kg și tot mă consideram grasă. Astăzi, în sfârșit, pot mânca pizza și nu mi-e frică de ea”.

18. „Nu am băut timp de un an, și acestea au fost cele mai bune 365 de zile din viața mea”.

19. „Toată viața mea am fost alergic la pisici și tocmai am reușit să vindec boala cu un curs de injecții. Faceți cunoștință cu Legolas – primul pisoi pe care l-am salvat”.

20. Acest băiat a economisit bani timp de doi ani pentru a-i putea cumpăra celui mai bun prieten un scaun cu rotile electric.

ZUGO vă urează să fiți fericiți și să vă urmați cu tărie visul!

Articole asemănătoare

Back to top button