fbpx

foto | Au spus un „DA” ferm și… au râs cu lacrimi. Care sunt cele mai amuzante fotografii de nuntă din 2018?

Un concurs de fotografii a pus în valoare cele mai originale imagini suprinse la nunțile din întreaga lume, care au avut loc în anul precedent. Și la ultima ediție, acesta a inclus categoria „Umor”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, candidații s-au luptat cu cele mai deosebite creații realizate de-a lungul anului. Dintre cele 20.000 de instantanee intrate în competiție, 1300 de imagini au participat la categoria de umor. Unul dintre jurații concursului a explicat în ce constă criteriile de selecție.

„E simplu: te face poza să râzi, să chicotești sau să zâmbești?. De obicei, e ceva neașteptat sau surprinzător care apare în imagine și o face să se delimiteze de altele. Poate fi norocul forografului care prinde imaginea la momentul potrivit, dar este nevoie și de un ochi format, trebuie să fii pregătit tot timpul și trebuie ca și fotograful să aibă simțul umorului”, a spus Joe Milton.

Juratul a mai adăugat că, pentru artiști, a câștiga premiile concursului ISPWP înseamnă foarte mult, „munca lor fiind apreciată de patru fotografi world-class și dat fiind faptul că creațiile lor sunt promovate pe site și pe rețelele de socializare de-a lungul anului, ceea ce-i ajută la creșterea statutul în industrie”.

Vezi și tu fotografiile amuzante care au toate elementele pentru a te binedispune: personaje haioase, situații hilare și surprize de ținut minte toată viața, scrie eva.ro.

Foto: eva.ro

Articole asemănătoare

Back to top button