fbpx

foto | Au profitat de carantină și și-au îndeplinit un vis. Povestea unei familii din Ungaria care a pornit să exploreze lumea pe mare

O familie din Ungaria a decis să profite de carantină și să-și îndeplinească un vis pe care îl aveau de mult timp. Așadar, în luna iunie 2020, membrii familiei au părăsit portul din Croația cu gândul că vor face înconjurul lumii pe ape.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cărciunul l-au petrecut pe insula Martinique, Franța, iar acum au ancorat în Marigot, relatează Reuters.

„Este o experiență uimitoare deoarece am posibilitatea să petrec mai mult timp cu copiii mei, în loc să ajung acasă la ore târzii și să fiu extrem de obosit”, relatează tatăl, în vârstă de 48 de ani.

„Ruta noastră este flexibilă, vremea de afară este cea care ne definește traseele, iar ciclonii care apar în anumite perioade ale anului sunt obstacolele care ne setează limitele”, a adăugat acesta.

Bărbatul, împreună cu soția sa – Anna – au plănuit această călătorie cu mult timp înainte de începerea pandemiei. Totuși, niciodată nu găseau suficient timp liber pentru a-și îndeplini visul.

Până acum, cea mai mare provocare care s-a ivit a fost o furtună are a durat circa șase ore, în apele Atlanticului.

Familia respectă regulile anti-COVID-19 din fiecare regiune a globului, astfel că atunci când este nevoie dau testul la coronavirus sau se izolează timp de 14 zile.

„Când am ajuns pe insula Martinique, le-am spus autorităților că am petrecut pe mare 16 zile, fără a avea contact cu cineva. Astfel, ei au considerat această perioadă ca una de carantină”, spune bărbatul familiei.

Cei doi adulți au împreună două fete, a câte 6 și 8 ani. Ambele copile sunt încadrate în învațământul la distanță, însă atunci când vor avea ocazia, părinții își doresc să le înscrie în școli locale pentru a se dezvolta multilateral.

Foto: Reuters

„De-a lungul călătoriei am admirat delfinii care săreau și înotau alături de noi”, au relatat membrii familiei entuziasmați.

Având în vedere restricțiile anti-COVID-19, familia plănuiește să călătorească cel puțin până la sfârșitul acestui an, iar ulterior să se îndrepte către Pacific.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button