fbpx

foto | Atunci când vrei să te simți din nou copil. O femeie de 34 de ani, în pielea unui nou-născut pentru o ședință foto

Giedre Gomes este un fotograf pasionat de munca sa, dar și mai mult, spune el, este îndrăgostit de momentele pe care reușește să le surprindă la ședințele pe care le face cu nou-născuții. Uneori, însă, are nevoie să fotografieze ceva ieșit din cocum, să experimenteze pentru a putea ieși din zona de confort și pentru a se încărca cu energie.

Pentru că este o persoană amuzantă, Giedre i-a propus prietenei sale de 34 de ani, mamă a trei fetițe, să intre în pielea unui bebeluș pentru o sesiune foto.

„Am întâlnit-o pe Jamie când ne-am mutat în noua noastră casă din Indiana, acum doi ani. Cine știa că urma să ajungem să avem atât de mult în comun. Pe lângă faptul că arată ca actrița Melissa McCarthy, ea este, de asemenea, la fel de amuzantă ca și mine. Fiind o mamă a 3 fetițe și a auzit mama de 1000 de ori pe zi, așa că a ajuns să le spună copiilor să se refere la ea ca la o „frumoasă prințesă amazoană”.

Fiind fotograf, o folosesc foarte mult pentru proiectele mele amuzante ca acesta. Ea nu a avut nici o rușine să recreeze fotografii de copil, să pună un scutec pe ea sau să-și pună fundul gol în aer. Când am întrebat-o dacă ar vrea să o facă – răspunsul ei a fost – Când? Să o facem!”, a povestit fotograful pentru Borepanda.

Articole similare

Close