fbpx

foto | Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății! Cum i-a felicitat Google pe cei care sunt mereu la datorie?

Zilnic îmbracă halatul alb, masca și mănușile, iar munca lor este – să salveze vieți. Vorbim de angajații sistemului medical, cei care astăzi – de Ziua Mondială a Sănătății – au fost felicitați într-un mod deosebit de Google Doodle.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Motorul de căutare, pentru a se solidariza cu cei care acum sunt în prima linie de luptă cu noul coronavirus, a „îmbrăcat” echipamentul medical și a mulțumit pentru efort și dăruire celor care au grijă de sănătatea noastră.

„Pe măsură ce COVID-19 continuă să afecteze comunitățile din întreaga lume, oamenii se reunesc pentru a se ajuta reciproc mai mult ca oricând. Lansăm o serie Doodle pentru a recunoaște și onora mulți dintre cei de pe primele linii. Astăzi, am dori să spunem: Mulțumesc tuturor medicilor, asistenților medicali și lucrătorilor medicali”, au transmis reprezentanții Google.

Și pentru ca să fim mereu informați, Google a creat și o pagină de căutare dedicată celor mai importante și actualizate informații referitoare la coronavirus, pe care o putem accesa la un singur click pe Doodle.

Articole asemănătoare

Back to top button