fbpx

foto | Astăzi este marcată Ziua Mondială fără Transport: Cinci vehicule cu care te poți deplasa fără să dăunezi mediului

Ziua Mondială fără Transport este marcată anual pe 22 septembrie. Evenimentul își propune să descurajeze circulația cu automobilele în favoarea transportului ecologic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă îți dorești să ai un mod de viață sănătos și să contribui la îmbunătățirea mediului în care trăiești, e momentul să lași mașina în parcare și să alegi un alt mijloc de transport. ZUGO îți recomandă 5 vehicule cu care te poți deplasa fără a supăra natura.

1. Bicicleta – Cel mai cunoscut mijloc de transport ecologic. Faci sport, respiri aer proaspăt și eviți ambuteiajele și întârzierile.

Foto: Pixabay

2. Trotineta electrică – Se încarcă timp de 4-6 ore într-o priză normală și, în funcție de tipul ales, te poți deplasa până la 50 km. Are un motor electric care nu poluează aerul.

Foto: Financial Times

3. Hoverboard – Nu poluează aerul, se încarcă la priză și are autonomie de până la două ore. Totuși, acesta nu este recomandat pentru a fi utilizat în trafic intens.

Foto: gossiponthis.com

4. Segway – Are o capacitate a motorului cuprinsă între 700-1000 W și o viteză de deplasare de maxim 18 km/h. Unele modele pot fi folosite și atunci când plouă sau este frig.

Foto: klook.com

5. Bike electric – Este un mijloc de transport potrivit pentru persoanele care nu vor să pedaleze, dar preferă un mod rapid de a ajunge la serviciu sau studii.

Foto: urbandrive.com

Articole asemănătoare

Back to top button