fbpx

foto | Are doar 17 ani, dar a reușit deja să cucerească jurații concursurilor de frumusețe. Cine este tânăra care ne va reprezenta țara la Miss Continental UK?

Se laudă cu o statură de invidiat, mers elegant și chip drăguț. Felicia Ursan, o tânără de 17 ani din capitală, a fost aleasă câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Continental din țara noastră, urmând să ne reprezinta țara și la etapa internațională, acolo unde va concura cu modele din întreaga lume.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Frumoasa șatenă a luptat pentru acest titlu alături de alte 11 tinere, dornice să ajungă și ele pe podiumul din străinătate. Competiția frumuseții se va desfășura în luna iunie, în Londra, și este susținută de organizația de caritate „Teenage Cancer Trust”. Astfel, concursul se va baza nu doar pe modul în care arată tinerele, dar și pe personalitatea lor și dorința de a se implica în toate proiectele organizate de echipa internațională din UK.

Felicia a studiat la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” și a participat anterior la concursul Super Model Moldova 2018. Concursul Miss Continental a fost organizat Chişinău de fondatoarea competiției internaţionale de frumuseţe Miss Continental UK, Daniela Costin.

Foto: Felicia Ursan via Facebook
Foto: Felicia Ursan via Facebook
Foto: Felicia Ursan via Facebook
Foto: Felicia Ursan via Facebook
Foto: Felicia Ursan via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button