fbpx

foto | A făcut cunoștință cu părinții lui Gabi Stati și s-au mutat împreună. Modelul Anastasia Fotachi, despre nuntă și copii

De când au început să se întâlnească, omul de afaceri Gabi Stati și fotomodelul Anastasia Fotachi au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi. Și pentru că nu era destulă zarva creată până acum, Miss Bikini a decis să răspundă astăzi la câteva întrebări legate de viața ei personală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, fiind întrebată de urmăritorii săi de pe Instagram dacă are planuri de nuntă, în contextul în care a dezvăluit că a făcut deja cunoștință cu părinții lui Gabriel, dar și că trăiesc împreună, Anastasia a răspuns că are multe planuri.

De altfel, un răspuns apreciat de fanii ei a fost cel oferit la întrebarea „Dacă iubitul tău nu era bogat, te-ai fi întâlnit cu el?”. Iată ce a răspuns una din cele mai cotate fotomodele de la noi:

Tânăra a răspuns și la alte întrebări personale, precum cea despre copii.

Amintim că zvonurile despre relația celor doi au apărut după ce tânăra a făcut public unul din cadourile oferite de Gabi – o mașină luxoasă. Ulterior, fiind într-o vacanță, Anastasia a decis să confirme relația și să publice primele fotografii împreună.

Articole asemănătoare

Back to top button