fbpx

foto, video | „Орёл и Решка” au filmat în Moldova:„ Să cunoaștem sufletul moldovenesc ne-a ajutat solistul Zdob și Zdub”

Producătorii emisiunii „Орёл и Решка” au avut filmări în Republica Moldova și se pregătesc să publice o nouă ediție pe meleaguri moldovenești. Pe pagina de Facebook a emisiunii au apărut imagini de la filmări din Chișinău, Orheiul Vechi și Mileștii Mici, iar pentru a descoperi mai bine Republica Moldova, protagoniștii „Орёл и Решка” au fost ajutați de solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și de această dată producătorii emisiunii au pus accent pe vin.



„Și, desigur, ce contribuie la o mai bună cunoaștere într-o țară vinicolă, dacă nu vinul? Vinul în Moldova nu este considerat o băutură alcoolică, de aceea chiar și cooperativele de garaje nu sunt pentru mașini. În ele se face vin de casă”, se arată în textul care însoțește imaginile.

@tattocika

Орел и Решка в Молдове!

♬ Ya v momente 2 – Dzharakhov & Mary Gu

„Орёл и Решка” este o populară emisiune ucraineană difuzată atât la televiziune, cât și pe internet. Ideea producției este simplă: doi protagoniști ai emisiunii ajung într-o țară și aruncă o monedă. Cel căruia îi nimerește o parte a monedei va avea o sumă modestă la care trebuie să se limiteze pe parcursul vizitei în această țară, iar celălalt beneficiază de cele mai scumpe servicii. Ambele experiențe sunt filmate și descrise astfel încât spectatorii să-și poată crea o impresie despre activitățile și destinațiile cu care se poate lăuda această țară.

Cu șapte ani în urmă, în 2013, „Орёл и Решка” a publicat o ediție din Republica Moldova. Și atunci producătorii au pus accent pe vin.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button