fbpx

Familia Zâmbărele anunță că va lua o pauză de la filmări: „Ne liniștim, tragem aer în piept și încercăm să mergem mai departe”

Familia Zâmbărele anunță că după spectacolul de pe 20 octombrie, care va fi dedicat Innei Cujba, trupa va face o pauză de la filmări. Mesajul a fost transmis de Victoria Roșca pe pagina de Instagram a proiectului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorii spun că au nevoie de timp să se liniștească și să adune puteri ca să poată merge mai departe. Aceștia le-au mulțumit tuturor pentru susținere și și-au îndemnat fanii să aibă grijă de ei.

„Noi, trupa de actori de la Teatrul Popular, o să dedicăm ultimul spectacol din această toamnă prietenei noastre Inna. Fata cu zâmbetul larg, omul care iubea arta și oamenii. După o să luăm o pauză și de la filmările Zâmbărele. Să tragem aer în piept, să ne liniștim și să încercăm să mergem mai departe. Deși din asemenea stări te scoate doar munca. Mulțumim pentru indulgență, aveți grijă de voi”, se arată în mesaj.

Amintim că bloggerița și actrița Inna Cujba s-a stins din viață ieri, în urma accidentului de la Căușeni. Aceasta avea doar 27 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button