fbpx

Elon Musk și Grimes au trebuit să schimbe numele „X Æ A-12” al copilului lor. Ce modificare au făcut?

Grimes și Elon Musk au fost obligați să schimbe numele bebelușului lor, care s-a născut la începutul lunii mai. „X Æ A-12” este interzis de legea Californiei, motiv pentru care cei doi au trebuit să facă o modificare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În California, poți folosi doar cele 26 de caractere din limba engleză pentru numele unui copil. Astfel, un nume nu poate avea numere, cifre romane, accente, alte simboluri sau emoji-uri. Doar apostroful, pentru un nume precum O’Connor – este acceptat”, a explicat avocatul David Glass.

Pe rețelele de socializare, mama bebelușului a explicat că numele a rămas același doar că au schimbat puțin modul în care se scrie. Așadar, acesta este acum „X Æ A-Xii”.

„Cifre romane. Arată mult mai bine, sinceră să fiu”, a scris Grimes.

Numele copilului cu siguranță este unul deosebit și despre care s-a vorbit intens. După mai multe controverse apărute, Grimes a explicat semnificația: „X este o variabilă necunoscută, Æ – Ai în limbajul elfilor (dragoste sau Inteligență Artificială), A-12 – precursorul avionului Lockheed SR-17 Blackbird și A-ul vine de la „Archangel”, piesa mea preferată”. Ulterior, Elon Musk a corectat-o și i-a comentat la postarea de pe Twitter, spunându-i că este de fapt „SR-71”.

Menționăm că Elon Musk și Grimes s-au prezentat împreună pentru prima dată la evenimentul Met Gala din 2018. De atunci, ei au fost văzuți la diverse evenimente, iar în martie Grimes a dezvăluit că este însărcinată și, împreună cu Elon Musk, vor avea un băiețel. Micuțul s-a născut pe 4 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button