fbpx

Elizabeth II, încântată de venirea pe lume încă a unei strănepoate. Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți de fetiță

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit din nou părinți. Fosta actriță americană a adus pe lume o fetiță, pe care cuplul a botezat-o în cinstea bunicii și străbunicii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Micuța se numește Lilibet Diana. Copila s-a născut la un spital din Santa Barbara, California, la ora locală 11:40. Ea și mămica au stare bună de sănătate.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis prințul Harry și Meghan Markle după marele eveniment din familia lor.

Se pare că strănepotul reginei și soția lui au decis să îi aline durerea provocată de moartea prințului Philip. Lilibet este numele de alint al suveranei britanice, iar ultimul care o numea așa era ducele de Edinburgh.

Micuța este cea dea 11-a strănepoată a reginei și mai are un frate, Archie. Casa regală britanică, dar și ducii de Cambridge în particular, au transmis mesaje familiei care a devenit mai mare și au spus că sunt încântați de veste.

„Felicitări ducelui și ducesei de Sussex cu ocazia nașterii lui Lilibet Diana! Regina, prințul de Wales și ducesa de Cornwall și ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați de știre”, se arată în mesajul Palatului Buckingham.

Și Prințul William cu Kate Middleton au transmis un mesaj similar pentru cei patru. „Cu toții suntem încântați de vestea fericită a nașterii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie”, au scris ei.

Articole asemănătoare

Back to top button