fbpx

De la șef de stat la tâmplar poate fi numai un pas. Istoria fostului președinte al Georgiei, care creează articole de mobilier

Gheorghe Margvelașvili a fost președinte al Georgiei și impresionează printr-o carieră deosebită. După ce, în decembrie 2018, mandatul acestuia a expirat, fostul șef de stat a decis să se retragă din lumea politică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-președintele s-a mutat într-un orăşel situat la 60 de kilometri de capitală, acolo unde a cumpărat o casă, dar și a construit o cabană, unde găzduiește turiști deja de câteva luni. Potrivit lui, nu a fost dificil să-și schimbe domeniul în care să profeseze.

Acum, Gheorghe sudează, creează articole de mobilier şi are grijă de o grădină mică cu plante, primite încă de când era şef de stat. Așadar, oaspeții cabanei au parte de rodii de la preşedintele Azerbaidjanului sau cartofi de la liderul din Belarus.

Deși, turiştii sunt uimiți că fostul lider locuiește simplu și fără pază, Gheorghe Margvelașvili se declară mulțumit de noua sa viață.

„Acum mă bucur de viaţa pe care o am. Retragerea mea din politică este modul în care încerc să creez un precedent. Încerc să arăt că există viață și după politică”, a zis el.

Menționăm că fostul președinte mai predă, în timpul liber, la Institutul georgian de afaceri publice. Acesta vrea să dezvolte mica afacere pe care o are, să cumpere cai pentru a organiza excursii, dar și să-și deschidă o mică vinărie, transmite publika.md.

Articole asemănătoare

Back to top button