fbpx

De ce să stai acasă, când ai un weekend atât de colorat în activități? ZUGO îți recomandă 10 evenimente la care să te distrezi la sfârșit de săptămână

Acest weekend nu rămâne în urma celorlalte, așă că te surprinde cu multe evenimente colorate. Dacă vrei să închei săptămâna revigoros și energic, dar și să te pregătești cu forțe noi pentru următoarea, ZUGO îți recomandă să lași perna și leneveala acasă, pentru că alături de tine se organizează numeroase activități frumoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 16 martie

09:00. Salubrizarea albiei râului Bâc. Salubrizarea albiei râului Bâc dar și a celorlalte bazine de apă care traversează capitala: râulețul Durlești, Malina Mică, Țiganca, Valea Trandafirilor etc. Ai grijă de natură și de curățenia din țara ta!

11:00. Experience Chisinau By Bike. Velopoint Chișinău vrea să inspire oameni de toate vârstele pentru a merge mai des pe biciclete, iar Centrul de Informare Turistică din Moldova te inspiră prin educație pentru a descoperi locațiile noastre istorice. Cele mai atractive monumente din Chișinău vor putea fi vizitate într-un tur cu bicicleta.

15:00. Sănătatea și frumusețea femeii. Invitata specială a evenimentului este nutriționista Mihaela Bilic. Vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri etc.

18:00. Mall of Fame! Vrei să adaugi culoare în șifonierul tău? Îti este dor de acel avânt primăvăratic? Atunci, Centrul Comercial Shopping MallDova te invită la cea de-a VIII-a ediție a frumosului proiect de modă și stil – Mall of Fame.

19:00. Cutia Neagră„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său.

20:00. Alternosfera – lansare de album la Chișinău. Chișinău, Alternosfera te cheamă! Trupa invitată la concert este Cronic, un nou proiect autohton. Evenimentul va avea loc În hala mare de la Moldova-Film.

Duminică, 17 martie

10:00. Sesiuni de educație antreprenorială pentru tineriFondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni, alături de parteneri de încredere, invită tinerii din localitățile raionului Ialoveni, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, să-și stimuleze spiritul de antreprenor și cunoștințele în cadrul sesiunilor de educație economică, antreprenorială și financiară.

14:00. TIC-Lab: Ateliere de design pentru mari și mici. Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” lansează un nou serviciu „TIC-Lab: Ateliere de design pentru mari și mici”. Serviciul este destinat publicului de 9+ ani, tuturor celor care doresc să învețe cum să elaboreze postere, felicitări, invitații, semne de carte, prezentări electronice, colaje foto și video etc.

18:00. Spectacolul „Hronicul Găinarilor”. Scriitorul fabulează istoria Moldovei dintre Prut și Nistru din prisma satului Găinari, fondat de hoțul Panteleu Avădanei care, datorită vigorii masculine ieșite din comun (probabil singura lui calitate), își perpetuează neamul. Urmașii lui sunt promovați la funcții de conducere în perioada comunistă.

19:00. Frumoasa călătorie a urșilor panda. Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Articole asemănătoare

Back to top button