fbpx

Cupidon întârzie deja prea mult? Află care nativi ai zodiacului vor fi străpunși de săgeata iubirii în următoarea perioadă

Dacă ți se pare că atunci când a venit rândul tău, lui Cupidon i s-au terminat săgețile, greșești, pentru că în următoarea perioadă acesta bate la ușa a trei nativi din zodiac. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astrologii recomandă însă, să fii cu băgare de seamă, iar deciziile pe care le iai să fie judecate nu doar cu inima, ci și cu mintea.

Taur

Nativii Taur ştiu ce îşi doresc şi, chiar dacă în ultimul timp au preferat să îşi ascundă sentimentele şi să nu vorbească deschis, în scurt timp îşi vor deschide inima faţă de o persoană cu adevărat specială. Această zodie nu îşi aruncă niciodată capul înainte să fie siguri că ceea ce vor le va aduce fericirea, motiv pentru care dau dovadă de multă seriozitate în cuplu. Nu şi-ar răni partenerul/partenera, iar certurile sunt mereu soluţionate cu o bună comunicare.

Fecioară 

„Singurătatea e un sfeştnic bun” ar spune unii, dar nu şi Fecioara. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au obosit să ducă o viaţă solitară şi îşi dresc o familie. Veşti bune însă: în această perioadă s-ar putea să cunoști o persoană interesantă, alături de care vei afla că ai multe lucruri în comun, iar cel mai important: vei râde cu gura până la urechi în compania acestuia/acesteia.

Balanţă

Dacă ai o relaţie stabilă, s-ar putea să te inunde gândurile referitoare la viitor. Fii cu băgare de seamă şi comportă-te aşa cum trebuie dacă îți iubești aproapele. În plus, dacă vă dorițiRick  să îmbătrâniţi frumos împreună şi vreţi să vă întemeiaţi o familie, de ce mai staţi pe gânduri? Faceţi pasul cel mare! O schimbare de acest gen vă va maturiza foarte mult şi vă va face să înţelegeţi ceea ce este cu adevărat important în viaţă pentru voi.

Articole asemănătoare

Back to top button