fbpx

Coca-Cola nu va mai fi la fel: Compania a anunțat că schimbă rețeta uneia dintre cele mai populare băuturi

Coca-Cola a anunțat că modifică rețeta uneia dintre cele mai populare băuturi și anume a celei fără zahăr. Astfel, compania își propune ca aceasta să aibă un gust asemănător celei clasice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă gust, Coca-Coza Zero Zahăr își schimbă și „haina”. Cutia în care este împachetată băutură va avea mai mult roșu, iar la contrastul cu negru s-ar putea renunța.

Nu au fost dezvăluite prea multe detalii despre componența produsului. Reprezentanții companii au punctat doar că noua versiune va fi „mai răcoritoare și mai delicioasă”.

Noua versiune va apărea pe rafturile magazinelor din SUA în această lună, iar în Canada – în septembrie. Conform libertatea.ro, cu referire la CNN, pe unele piețe internaționale produsul este deja în vânzare, iar clienții nu par a îi aprecia gustul prea mult.

Bunăoară, pe Twitter au apărut deja postări precum că noua rețetă pare șocantă și cumpărătorii ar putea renunța la produs. Pe de altă parte, producătorul se arată încrezător că oamenii vot îndrăgi această schimbare.

De menționat este că băutura fără zahăr a apărut în 2005 cu numele de Coke Zero. În 2017, aceasta a suportat rebranding, iar mai mulți consumatori, la fel, erau supărați pe schimbare, însă în 2020 vânzarea Coca-Cola Zero a crescut cu 4%, contribuind la creșterea generală a mărcii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button