fbpx

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy revine în 2023 la locul său tradiţionalul de desfăşurare

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy va reveni, odată cu ediţia din 2023, la locul său tradiţionalul de desfăşurare, Crypto.com Arena din Los Angeles, potrivit DPA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Recording Academy a anunţat joi că cea de-a 65-a ceremonie a premiilor Grammy va avea loc pe 5 februarie la sala de evenimente cunoscută până acum sub denumirea Staples Center, scrie Agerpres.

În 2021, festivitatea a fost găzduită de Los Angeles Convention Center, situat în apropiere, iar ceremonia a respectat regulile de distanţare socială şi s-a desfăşurat în mare parte în aer liber. Ceremonia din 2022 a avut loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas în urma disputelor ivite după mutarea datei în aprilie.

Ediţia din 2023 se va desfăşura, pentru prima dată în patru ani, în februarie: a fost mutată în ianuarie în 2020 pentru a evita suprapunerea cu Oscarurile, reprogramată în martie în 2021 şi amânată pentru aprilie în 2022 din cauza pandemiei.

Va fi cea de-a 20-a ediţie a premiilor Grammy desfăşurată pe Crypto.com Arena de la inaugurarea acestui spaţiu, în 1999. În plus faţă de mutarea la Las Vegas de anul trecut, spectacolul s-a mai desfăşurat la Madison Square Garden din New York în 2003 şi 2018.

Nominalizările pentru ediţia din 2023 a Grammy Awards vor fi dezvăluite pe 15 noiembrie, iar gazda spectacolului urmând să fie anunţată ulterior.

La ediţia din 2022 a premiilor Grammy, muzicianul de jazz Jon Batiste a obţinut cinci trofee, printre care şi albumul anului pentru discul „We Are”. Cântăreţul şi liderul trupei emisiunii „Late Show With Stephen Colbert” s-a aflat în fruntea nominalizărilor, cu 11 propuneri.

„Cred din toată inima că nu există cel mai bun muzician sau cel mai bun artist”, a spus Batiste pe scena MGM Grand Garden Arena. „Artele creative sunt subiective şi ajung la oameni într-un moment din vieţile lor când au cea mai mare nevoie”.

Articole asemănătoare

Back to top button